Hazánkban is kapható a T Phone!
2022. október 05. írta: Tech Logistic

Hazánkban is kapható a T Phone!

Hazánkban a mai naptól kapható a T Phone 5G és T Phone Pro 5G! 

Nem csak Magyarországon lesz elérhető a mobil, még sok más országban is. 
Külsőben különbözik a két modell, a Pro hátlapján 4 kamerát figyelhetünk meg, míg az alap modell hátán 3 kamera található. Kijelzőben csak méretben van különbség a Pro javára, a Pro egy 6,82"-es IPS kijelzőt kapott HD+ felbontás mellett, az alap modell egy szintén IPS kijelzőt kapott, azonban 6,52"-es mérettel.  
Mind a két modell egy Dimensity 700-as lapkát kapott, természetesen 5G támogatással, nem maradt el a Jack csatlakozó sem. Az alap modellnél nincs ultraszéles kamera, a Proban egy 5 megapixeles ultraszéles kamera is megtalálható. Mind a két modell egy 50 megapixeles főkamerát kapott és mellé egy-egy mélység és makró szenzor társul. A telefonok IP 52-es védelemmel ellátottak.
 
Az alap modellben egy 4500mAh-s akkumulátor található, a Pro modellben egy 5000mAh-s kapott helyet, mind a két esetben 15 wattal lehet tölteni.  Az NFC illetve a vezeték nélküli töltés csak a Pro kiváltsága.
Árakat tekintve vállalható lett, az alap modell 90.200 forintos listaáron lesz elvihető, míg a Pro modell 107.800Ft-ért.

A bejegyzés trackback címe:

https://techlogistic.blog.hu/api/trackback/id/tr2518170355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása