Elérhető hazánkban a Honor X7a és X8a páros
2023. február 22. írta: Tech Logistic

Elérhető hazánkban a Honor X7a és X8a páros

Szolgáltatói kínálatban egész kedvező áron megvásárolható, de nem azoknak való akik egy teljesen kompromisszum mentes telefont akarnak használni. Az X7a egy 6,7"-es LCD panelt kapott  720 x 1600 pixeles felbontással és 60Hz-es képfrissítéssel, ami valljuk be nem egy túl nagy eresztés. .

x7aulcgxoffbd7neul0celpjmmdpbpdhrinowjbc.jpg

A mobilt egy kicsivel több mint 3 éves Helio G37 hajtja alap áron 4GB RAM-mal. A hátlapon találunk egy 50 megapixeles főszenzort, egy 8 megapixeles ultraszéleset illetve 2-2 makró és mélység szenzort. Az előlapra egy 8 megapixeles szenzor került. 6000mAh-s a telep (erre a weboldalon 5330mAh-ként hivatkoznak) található a telefonban, amit 22,5 wattal lehet tölteni, illetve adott az 5 wattos vezetékes töltésmegosztás is.

honor-x8a-lake_1.png

Az X8a-nál is vannak kompromisszumok, de már jobb, mint az X7a. A kijelző továbbra is maradt IPS, de itt már nagyobb felbontást kapunk, egész pontosan FHD. Hátul mér nem találkozunk mélyésgkamerával, a főszenzor pedig 100 megapixelre nőtt. Annak "eredménye" képpen, hogy nőtt a főkamera felbontása csökkent a széleslátó kamera felbontása 5 megapixelre. Az előlapon a kamera felbontása 16 megapixel. Kisebb telepet kapunk, mint a másik modell esetében, itt egy 4500mAh-s telep van a fedél alatt, de a töltés maradt 22,5 watt, tehát ezt a mobilt kevesebb idő alatt fogjuk tudni feltölteni, mint a kisebbiket. Az X7a 95 ezer forintba kerül, az X8a 115 ezer forintért vihető el.

Véleményem szerint érdemesebb lehet az X8a-t választani, bár 2023-ban szerintem már egy telefonban nincs helye az IPS panelnek. Sajnos nem tudom ajánlani ezt a készüléket, az X8a árán ott van a jobb Galaxy A23.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://techlogistic.blog.hu/api/trackback/id/tr6018055840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása