Képeken a Galaxy A54
2022. november 15. írta: Tech Logistic

Képeken a Galaxy A54

Igaz még csak jövőre érkezik, de már vannak róla képek illetve egy pár információt is már tudni.

Ami sokaknak feltűnhet az a hátlapon lévő három kamera az idei négy helyett. Szerencsére csak a mélységszenzor távozott -nem lesz túl nagy veszteség. Minimálisan kisebb lesz az A54, mint az A53, egész pontosan az A54 egy 6,4"-es panelt kaphat, természetesen ahogy azt már a Samsungtól megszokhattuk AMOLED technológiával és 120Hz-es képfrissítéssel. Méreteit tekintve átlagos a 158,3 x 76,7 x 8,2 milliméteres házával.
Az akkumulátor 5000mAh-s lehet, de a töltésről nem lehet sokat tudni eddig (valószínűleg maradni fog a 25 watt, ami alljuk be egyeltalán nem sok).  Exynos 7904-et kaphat 6GB RAM-mal és 128GB tárhellyel, valószínűleg lesz több féle tárhely-RAM konfiguráció is.  Az új A széria természetesen már Android 13-mal és One UI 5.0-val fog érkezni. Érdekes módon úgy tudni, hogy most kivételesen januárban fog érkezni az A54, valamint több új A szériás mobil.

A bejegyzés trackback címe:

https://techlogistic.blog.hu/api/trackback/id/tr1818170341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása