Váltok? Xiaomi 11T egy év után!
2023. január 29. írta: Tech Logistic

Váltok? Xiaomi 11T egy év után!

 

 

Hamarosan egy éve van nálam a 11T, ez egy 128GB-os Celestialblue modell. Szó lesz arról, hogy miket tapasztaltam az egy év alatt, váltanék-e valamire.

1675018597066.jpg

Igazából nem lesz terveim szerint egy túl hosszú cikk, mivel sok bemutatót találtok az interneten, ha esetleg valami olyan kérdésetek lenne amire nem találtok választ a cikkben nyugodtan tegyétek fel a kommentekben, megpróbálok rá válaszolni.

A készülék egy 6,67"-es méretes 120Hz-es AMOLED kijelzőt kapott. Sokan pont a miatt kedvelik a kisebb méretű mobilokat, mert könnyebben elfér a zsebben, de ez is simán be tud férni a zsebünkbe. Elől hátul üveggel találkozunk, az előlapon egy Gorilla Glass Victus üveget. Érdekes, hogy a 12T csak Gorilla Glass 5 üveget kapott előre. Alul-felül kapunk hangszórókat, amik nagyon szépen szólnak.

Problémáim

 

Az első nagyobb problémám az akkumulátor. Üzemidőben 5-6 óra kijelző időt tud produkálni, ami nem sok. Tölteni viszont 67 wattal lehet, ami gyors, de nem segít akkor, amikor valahová elmegyünk reggel 40%-kal és csak délután érünk haza. Addigra már le fog merülni - tapasztalat. Igaz, Én használom az Always On Display funkciót.

Másik olyan dolog, amit nem fogok eltitkolni, az az, hogy kopik a hátlap. Igaz, csak kis fehér foltokban, de kopik.

1675019499759.jpg

Ilyen módon kopik a hátlap, ami a képen fekete, az a valóságban fehér.

Igazából ennyi olyan dolog van ami nem tetszik, azonban van még egy kérdés:

Váltok?

 

Igen. Mikor? Nem most! Még szeretném minimum egy fél évet használni. Már tudom milyen márkák azok, amik szóba jöhetnek, de erről majd még később beszélek. Összegezve szeretem a 11T-t, de vannak benne rosszabb dolgok is. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://techlogistic.blog.hu/api/trackback/id/tr7418036990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása